Великодні подарунки воїнам в зоні ООС

КЗ "Черкаська санаторна школа Черкаської обласної ради" славиться своєю благодійністю. На жаль, умови епідеміологічної безпеки вимагають від нас відмовитися від масових ярмарків та концертів. Тому ми мусили обмежитися простим благодійним збором коштів, щоб приготувати подарункові набори воїнам у зоні ООС. 

Усього було зібрано 12 693 грн. Батьківський комітет та представники шкільного самоврядування вирішили придбати на ці кошти великодні паски та випічку.
На зібрані кошти закупили продукти, і шкільні кухарі у вільний від роботи час спекли 700 пиріжків з капустою та повидлом. Бабуся учня 5Г класу Баранова Михайла Баранова Н.А. організувала випічку 300 пасок у пекарні "Добрий кухар".
Окрім випічки до продуктових наборів увійшли цукерки, чай та кава. До кожного набору школярі вклали вітальні листівки з вдячними словами та великодні сувеніри, що їх діти виготовили самі.
І картина, намальована ученицею 2А класу, Гончаренко Дар'єю, також поїде до наших захисників.
Допомогти в доставці подарунків на лінію розмежування взялися наші старі друзі з Черкаського крайового товариства українського козацтва та нові знайомі з ГО "Сила. Захист. Честь". 
Сподіваємося, що, попри всі негаразди, наш заклад матиме змогу й надалі надавати благодійну допомогу усім, хто її потребує, і виховувати юних громадян України небайдужими та активними.
 

Контакти

18030 м. Черкаси

вул. Надпільна, 532

Тел: +38 0472 715118

Факс: +38 0472 715118

Email:  sanatorna.ck.2st@gmail.com