День Святого Миколая

КЗ "Черкаська санаторна школа Черкаської обласної ради" зустрічає День Святого Миколая.

З Миколаєм, Україно!

Сміху, радості, тепла.

У кожнісіньку родину

Зичим щастя і добра.

20 грудня до школярів завітав сам славетний чудодійник разом зі своїми помічниками - ангеликами. Як не намагалася нечиста сила вкрасти мішок з подарунками, сили добра за підтримки глядачів перемогли і всі діти отримали від Святого свої подарунки. Наші школярі були чемні весь рік, тому різочок не дістав жоден учень.

За чудове свято ми дякуємо педагогам-організаторам Матвієнко Ю.А. та Матвієнко В.В., нашому власному Миколаю - Малігонову М.О., танцювальному гурту "Промені сонця" на чолі з його керівником Боровик В.І., юним артистам та співакам. Їхній внесок у вихованні маленьких українців дуже важливий.

Наприкінці свята відбулося нагородження учнів, переможців олімпіад і конкурсів різних рівнів. Оскільки наші учні активні й творчі, половина присутніх у залі отримали грамоти і призи. А дехто виходив на нагородження кілька разів.

До всіх сьогоднішніх сюрпризів додалися подарунки від наших шефів - Апеляційного суда Черкаської області, котрі подарували закладу кошти у розмірі 15 тис. грн на придбання спортивного інвентарю. За що ми їм дуже вдячні. Приємно мати вірних друзів, що багато років піклуються про наших учнів і допомагають покращити лікувальний і навчальний процес.

Контакти

18030 м. Черкаси

вул. Надпільна, 532

Тел: +38 0472 715118

Факс: +38 0472 715118

Email:  sanatorna.ck.2st@gmail.com