Вітаємо переможця!

Завершився І тур всеукраїнського конкурсу «УЧИТЕЛЬ РОКУ - 2022».

КЗ "Черкаська санаторна школа Черкаської обласної ради" пишається тим, що у лавах переможців є наша колега, учитель інформатики, БОНДАРЕНКО Ліна Миколаївна.

Її перемога - це закономірний результат довгої та наполегливої праці. Ліна Миколаївна не просто навчає дітей інформатики.

Вона стала агентом передових технологій в українській освіті.

Педагог переконана, що саме STEAM-технології допомагають учням оволодіти навичками сучасної епохи та створюють фундамент для опанування професій майбутнього. Її педагогічна ідея - це розвиток навичок 4К: креативності, критичного мислення, комунікації та командної роботи в рамках впровадження STEAM-технології в освітній процес.

Ось уже кілька років педагог керує шкільним гуртком робототехніки, разом із М.Грибом, створила зіркову команду "BrainsOn", яка одразу стала відома в місті, країні та на міжнародному рівні.

Змагання були складними. Учасники пройшли тестування, показали свої вміння під час практичної роботи, поділилися власними напрацюваннями у творчій роботі, фрагментами дистанційного уроку, дали відкритий урок. У поєдинку за перемогу зійшлися найкращі спеціалісти своєї справи. Проте, прекрасні організаторські здібності, глибокі знання, професійна майстерність педагога дозволили Ліні Миколаївні випередити колег-конкурсантів.

Ми, педагоги, учні та батьки КЗ "Черкаська санаторна школа Черкаської обласної ради", від усього серця вітаємо з черговою перемогою БОНДАРЕНКО Ліну Миколаївну - фіналістку конкурсу "Учитель року -2022". Щиро бажаємо їй здоров'я, щастя, невичерпного натхнення та наснаги бути рушієм прогресу і вести за собою юних громадян нашої держави.

Контакти

18030 м. Черкаси

вул. Надпільна, 532

Тел: +38 0472 715118

Факс: +38 0472 715118

Email:  sanatorna.ck.2st@gmail.com