Україна - це наш дім

Російська агресія принесла багато горя нашому народові. Особливою проблемою стала безпека дітей. По всій Україні навчальні заклади приймають учнів, які виїхали з окупованих територій та зруйнованих міст.

В КЗ "Черкаська санаторна школа Черкаської обласної ради" навчається 17 дітей із числа ВПО. 22 вересня 22 року відбулася зустріч-знайомство соціального педагога школи Ніни Широкопояс з дітьми, що врятувалися від війни. Захід відбувся з метою ближчого знайомства та з'ясування наявних питань, пов'язаних із періодом адаптації в класних колективах і школі загалом.

На зустрічі була присутня директор школи Людмила Шарапа, яка особливо цікавилася, як почуваються діти з вказаної категорії. Вона вручила їм блокноти з емблемою школи та кулькові ручки.

Під час зустрічі діти пригадували свої рідні міста, зичили одне одному миру і скорішого повернення додому. Результатом зустрічі став плакат "Україна - це наш дім".

Основне завдання школи - безпека і комфортні умови для навчання і розвитку. До завдань нашої школи входить також лікування. І ми докладаємо всіх зусиль, щоб діти, які через війну втратили рідний дім, змогли відновити своє здоров'я, продовжити навчання в мирних умовах, розвивалися задля щасливого майбутнього України.

Контакти

18030 м. Черкаси

вул. Надпільна, 532

Тел: +38 0472 715118

Факс: +38 0472 715118

Email:  sanatorna.ck.2st@gmail.com