Похід без походу

 Спорт – це життя. Культ здорового тіла, в якому здоровий дух, завжди був притаманний українцям. А тому в Черкаській загальноосвітній санаторній школі-інтернат I-II ступенів  однією з головних цілей є підвищення рівня фізичного і психічного стану людини до величин, які гарантують стабільне здоров’я і сильний дух.

15 вересня 2017 року в школі відбувся традиційний туристично-спортивний козацький збір «Похід без походу» для учнів 9-х класів. Цей  вид змагань для  школярів, участь в якому завжди викликає велику радість, приносить заряд енергії і позитивний настрій як для самих учасників, так і для вболівальників.

 

На змагання були запрошені  друзі закладу: командир відділення розвідувального зводу 128 окремої гірськопіхотної бригади  Кутній Олександр, командир відділення розвідувального зводу 80 штурмової бригади Горбик Ярослав, механік, водій танка Пожидаєв Володимир

На завершення змагань учні  та батьки приготували на багатті туристичну кашу за оригінальними рецептами.

Учням школи дуже сподобалось свято, адже для них це були не просто туристичні змагання, а й нові досягнення. А ще всі отримали масу позитивних емоцій та оздоровились не тільки тілом, а й душею.

  

 

Контакти

18030 м. Черкаси

вул. Надпільна, 532

Тел: +38 0472 715118

Факс: +38 0472 715118

Email:  sanatorna.ck.2st@gmail.com