Посвята першокласників

15 вересня 2017р. у стінах затишної Черкаської загальноосвітньої санаторної школи-інтернату І-ІІ ступенів Черкаської обласної ради  відбувся веселий і разом з тим серйозний захід «Посвята в першокласники», який став  важливою подією в житті учнів. А відбувається щорічно для того, щоб підтримати  наймолодших школярів, які тільки-но зробили перший крок на шляху до дорослого життя, і дати їм змогу відчути, що вони є частиною великої, дружньої родини.

Школярі на святі залюбки співали, виразно декламували вірші, показали свою кмітливість та організованість. Учні обіцяли стати активними членами шкільної родини, бути вихованими, добре вчитися, дорожити честю школи.

 

Педагогічний колектив школи організував  чудове свято, яке пройшло цікаво і весело, з патріотичним піднесенням і  залишило приємні враження у батьків та дітей.

Тепер можна з гордістю сказати:  першокласники - гідна зміна старшокласникам. Попереду в дітей довгий і тернистий шлях до знань, але він буде наповнений яскравими подіями. Хочеться побажати їм щасливого плавання по морях знань!

  

 

Контакти

18030 м. Черкаси

вул. Надпільна, 532

Тел: +38 0472 715118

Факс: +38 0472 715118

Email:  sanatorna.ck.2st@gmail.com