Мистецький конкурс «Школа має талант»

Не  варто  доводити,  що  кожна  нація  сильна  своїми  талантами. А  талант  завжди  родом  із  дитинства.  Кажуть, що кожна людина народжується із зерном в руці, тільки треба знайти поле, де це зерно найкраще проросте.

В Черкаській загальноосвітній санаторній школі-інтернаті І-ІІ ступенів Черкаської обласної ради  традиційно відбувся мистецький конкурс  «Школа має талант», який  дав  змогу відкритися  багатьом творчим особистостям, адже головна мета конкурсу: самореалізація талановитої молоді та активізація її творчого потенціалу, виховання в молоді патріотизму, любові до рідного краю.

 У  конкурсі взяли участь близько 100   учасників, а це означає, що з кожним роком цей захід набуває все більшої популярності, зростає рівень підготовки конкурсантів. Кожен з учасників обирав собі до душі як напрямок: науковий, спортивний чи творчий, так і безпосередньо сам конкурс. Діти  співали, танцювали, грали на музичних інструментах, виконували акробатичні трюки.

Всі номери були яскраві, творчі, по-дитячому милі. Учні школи продемонстрували свою дитячу та юнацьку художню самодіяльність, пісенне мистецтво та виконавчу майстерність. Найактивнішу участь учнів прослідковано у номінаціях «хореографія», «художнє читання». Образотворче мистецтво  цього року також потішило якісними та яскравими роботами.

  

 

Контакти

18030 м. Черкаси

вул. Надпільна, 532

Тел: +38 0472 715118

Факс: +38 0472 715118

Email:  sanatorna.ck.2st@gmail.com