Міжнародний день миру

Мир у рідній Україні – це найзаповітніше бажання усіх українців, котре вони висловлюють вголос так згуртовано, як ніколи раніше. 
До відзначення Міжнародного дня миру долучилися учні Черкаської загальноосвітньої санаторної школи – інтернату. Саме в цей день у школі було проведено низку заходів та акцій. 
Учні старших класів презентували стінгазети «Діти за мир!», в кожній з яких зазначалося про те, що життя на Землі є найголовнішою ціною. Небайдужими лишилися і наймолодші наші школярі, які презентували малюнки «Я хочу жити в мирі». Протягом дня у холі школи лунали пісні про рідну Україну та мир. 


Учні школи взяли активну участь у конкурсі флешмобів «У мирі щастя пізнаємо». Танцювальні композиції дітей стали втіленням їхніх мрій про мир в Україні. Про ці ж бажання розповідали яскраві малюнки на асфальті. Звичайно ж, свято не обійшлося без наших друзів: крайового отамана Черкаського крайового товариства Українського козацтва Чепелухи Віталія Григоровича, хорунжого Черкаського крайового товариства Українського козацтва Магеррамова Валерія Файковича, учасника АТО, командира відділення розвідувального взводу 128 окремої гірськопіхотної бригади Кутнього Олександра Володимировича. І цей день не обійшовся без благодійності: продукти харчування, смаколики, навіть звичайна вода стануть приємним сюрпризом для воїнів на передовій. 
Віталій Григорович Чепелуха подякував дітям за їхні добрі справи, адже саме дитяча підтримка є надзвичайно важливою для захисників, а такі заходи - посильний вклад учнів у збереження миру в Україні.
Автомобіль з благодійною допомогою вирушив у дорогу, а проводжали його дитячі очі, сповнені надії, що скоро у всій Україні буде мир.

  

 

Контакти

18030 м. Черкаси

вул. Надпільна, 532

Тел: +38 0472 715118

Факс: +38 0472 715118

Email:  sanatorna.ck.2st@gmail.com