"Від прадіда до сина - здорова й вільна Україна!"

Спортивно-інтелектуальне свято до Дня ЗСУ "Від прадіда до сина - здорова й вільна Україна!"

Напередодні 6 грудня, коли країна готується відзначати День ЗСУ, восьмикласники КЗ "Черкаська санаторна школа Черкаської обласної ради" змагалися у швидкості, спритності та знаннях разом із нашими друзями, прикордонниками Оршанецького навчального центру та вояками, що перебувають на реабілітації в нашому місті.

Три команди "Вільні люди", "Україна" та "Перемога" об'єднали не лише учнів школи, а й гостей, по два представники від підрозділу. Ігри, що їх розробили наша молода спортивна кафедра, дозволили учасникам змагань повправлятися в різних конкурсах.

На майданчику панували азарт, завзяття, піднесеність і веселощі. Школярі намагалися показати, на що вони здатні, а гості щиро раділи забаві і згадували свої шкільні роки. Безперечним переможцем змагань стала команда 8 А класу"Вільні люди", друге місце поділили команди 8Б та 8В класів. На прощання дівчатка подарували гостям виготовлені їхніми руками обереги та невеликі подарунки.

Щирості святу додали пісні у виконанні Яніни Шпортко та Каріни Рідченко, юні танцюристки з 8А. Родзинкою стала наша традиційна ранкова руханка, яку провели вихователі Леся Наумейко-Калініч та Олександра Барковська. Хочемо подякувати нашим музичним керівникам Вікторії та Юрію Матвієнкам, що під час час тривог і вимкнення світла встигають розробити сценарії свят, підготувати артистів і проводять чудові заходи.

Учні, педагоги та батьки КЗ "Черкаська санаторна школа Черкаської обласної ради" дякують захисникам України за життя і навчання у безпеці, під синьо-жовтим прапором, у вільній демократичній державі. Тому до свята в той же день передали прикордонникам, що зараз захищають межі України, предмети гігієни, обігрівачі та продукти швидкого приготування.

Так, усі разом, переможемо!

Слава ЗСУ!

Слава Україні!

Героям Слава!

Контакти

18030 м. Черкаси

вул. Надпільна, 532

Тел: +38 0472 715118

Факс: +38 0472 715118

Email:  sanatorna.ck.2st@gmail.com