Уроки мужності

Українці - незламна нація! Це знову довели учні КЗ "Черкаська санаторна школа Черкаської обласної ради", де напередодні Дня ЗСУ відбулися уроки мужності.

В гостях у школярів побували воїни-фронтовики, що перебувають на реабілітації в нашому місті та герої-прикордонники з Оршанецького навчального центру.

Бесіда вийшла цікавою й корисною. Вояки розпитували учнів про їхні мрії та плани на майбутнє. Звісно, почули, що зараз у нас усіх одна мрія - Перемога. Самі ж вони поділилися спогадами, як шкільні предмети допомагають їм захищати рідну землю. Як знання голосів пташок допомогло вирахувати ворожу ДРГ, як уроки географії і знання місцевості допомагають при наступі, як знання фізики дозволяє використовувати дим для маскування.

Ми були готові до того, що вороги спробують зіпсувати свято. І так, ракетні обстріли змусили нас спуститися в укриття. Що ж! Уроки мужності від того лише стали більш переконливими, додали достовірності розповідям бійців.

Спогади вояків про те, як в перші місяці широкомасштабного наступу росіян весь народ щиро підтримував нашу армію, ділився їжею та пальним, допомагав фізично, підтримував морально, свідчать про небувале єднання всіх українців. Тому з кожним днем росте впевненість у нашій перемозі.

Бо ми є світло, а наш ворог - це темрява! Все буде Україна!

??????????

Контакти

18030 м. Черкаси

вул. Надпільна, 532

Тел: +38 0472 715118

Факс: +38 0472 715118

Email:  sanatorna.ck.2st@gmail.com