Річниця незламності, боротьби та спротиву

24 лютого 2022 року близько 5 години ранку почався широкомасштабний наступ росіян на Україну. Скоро рік, як у планах рашистів було захопити Київ за три дні.

Ніхто й ніщо не знищить мій народ,

Не зазіхне нещирим вражим оком,

Бо ми єдині в прагненні свобод,

І до мети завжди ідем невпинним кроком!

Але цей страшний рік показав, що український народ не здолати. Ми об'єдналися проти зла, яке втілює сьогодні росія. Воїни, волонтери і цивільні, діти й дорослі, в Україні й за кордоном розпочали свій персональний бій за рідний дім, за свою землю.

КЗ "Черкаська санаторна школа Черкаської обласної ради" також вносить свою частку в спільну боротьбу. Гроші на ЗСУ, відвідування поранених, благодійні концерти та ярмарки - ось неповний перелік заходів, у яких брали участь наші учні, педагоги та батьки.

І сьогодні в актовій залі закладу зібрались школярі, волонтери та вояки, щоб поринути в болючі спогади про рік, що минув, але назавжди залишиться в нашій пам'яті.

Історико-патріотична програма "Річниця незламності, боротьби та спротиву", яку підготували наші педагоги-організатори Вікторія та Юрій Матвієнки, хореографи Валентина Боровик та Оксана Півторак, заступник директора з виховної роботи Любов Будник, повернула нас на рік назад, змусила пригадати найболючіші та найславетніші події. Серед присутніх в залі були люди, які вже стали історією. Командир бригади Черкаської ТрО полковник Анатолій Стуженко, волонтери Олексій Святенко і Яна Щербатюк, крайовий отаман Черкаського товариства крайового козацтва Віталій Чепелуха, військовослужбовці.

Після закінчення програми директор закладу Людмила Шарапа вручила волонтерам кошти, зібрані на весняному благодійному ярмарку та аукціоні. Наші давні друзі-волонтери витратять ці кошти на різні корисні речі для наших захисників і вже найближчим часом доставлять їх на фронт.

Так, у єднанні фронту й тилу, кується Перемога.

Так переможемо!

Слава Україні!

Героям Слава!

Контакти

18030 м. Черкаси

вул. Надпільна, 532

Тел: +38 0472 715118

Факс: +38 0472 715118

Email:  sanatorna.ck.2st@gmail.com