Москалевбивчий мотлох

Запрошуємо вас долучитись до ініціативи науковця Черкаського державного технологічного університету Заспи Григорія Олександровича та його унікального проєкту “Москалевбивчий мотлох”.

Проєкт передбачає збір непотрібної старої комп’ютерної техніки (комп’ютерних комплектуючих, ноутбуків, планшетів, телефонів тощо) та продаж неліквідних частин на брухт, або продаж ліквідних частин для вторинного застосування з подальшим використанням зібраних коштів на потреби ЗСУ чи, за можливості, використання техніки безпосередньо для військових потреб. Головна мета проєкту «Москалевбивчий мотлох» полягає у допомозі військовим шляхом передачі їм зібраної комп'ютерної техніки або придбання потрібної їм техніки за кошти, отримані внаслідок діяльності в межах проєкту.

Додаткові цілі проєкту:

1) допомогти людям позбавитись від мотлоху, який роками лежить і не приносить жодної користі;

2) викликати в людях відчуття задоволеності тим, що вони внесли свій вклад в підтримку ЗСУ (для декого це дуже важливо, особливо, якщо матеріальний стан не дозволяє їм допомогти грошима);

3) не допустити, щоб акумулятори потрапили на сміттєвий полігон;

4) залучити додаткових людей до волонтерської діяльності, зокрема, пенсіонерів та студентів – це ті люди, участь яких у проєкті може принести значну користь.

Завдяки проєкту «Москалевбивчий мотлох» вже вдалося придбати мікроавтобус «Газель» для 118 бригади ТрО. Наступна задача – підготувати ноутбуки, які військовослужбовці бригади зможуть використовувати у своїй діяльності. Проєкт «Москалевбивчий мотлох» триває та розширюється! Тому наш заклад долучається до збору техніки та роботи над проектом. Потрібні старі комп'ютерні комплектуючі, неробочі, або настільки застарілі, що вже не використовуються; системні блоки комп'ютерів, або окремо материнські плати, процесори, пам'ять, відеокарти, мережеві та звукові карти, жорсткі диски, CD-ROM, ноутбуки, планшети, смартфони чи старі кнопкові мобільні телефони. Весь мотлох буде розібраний, розсортований та переданий інфціатору проекту для подальшої його реалізації. Приносити можна в Комунальний заклад “Черкаська санаторна школа Черкаської обласної ради” (вул. Надпільна, 532), хол навчального закладу.

Контакти

18030 м. Черкаси

вул. Надпільна, 532

Тел: +38 0472 715118

Факс: +38 0472 715118

Email:  sanatorna.ck.2st@gmail.com