"Україна починається з тебе!"

Свято для учнів перших і випускних класів, а також для нових учнів "Україна починається з тебе!".

"Не встигли оком ізмигнуть…", як пролетіло літо. І знову КЗ "Черкаська санаторна школа Черкаської обласної ради" радо відчиняє двері своїм галасливим мешканцям.

Напередодні 1 вересня відбулося свято для першачків, випускників і тих учнів, які вперше доєдналися до нашої шкільної родини. На святі були присутні гості: представники влади, воїни-захисники тa волонтери.

Найважливішим моментом свята стало вітання учнів перших класів, яке супроводжувалося врученням подарунків - рюкзаків від Міжнародної організації UNISEF та ТОВ "Урожай" МХП.

Випускники передали їм естафету знань, а ті, своєю чергою, пообіцяли гарно вчитися і вирости справжніми патріотами України.

Після хвилини мовчання в пам'ять про загиблих захисників прозвучало напутнє слово директора та гостей. Його змінили пісні у виконанні шкільних вокалістів і хореографічні композиції.

На добру путь у навчанні першокласників посипали зерном і вручили за народною традицією хліб на рушнику. Після чого пролунав перший у цьому навчальному році дзвоник. Завершив свято патріотичний флешмоб «На нас чекає шлях до Перемоги»!

Контакти

18030 м. Черкаси

вул. Надпільна, 532

Тел: +38 0472 715118

Факс: +38 0472 715118

Email:  sanatorna.ck.2st@gmail.com