Канікули – з користю!

Зимові канікули – улюблена пора для дітей: веселі свята,безліч подарунків, два тижні відпочинку. Для вчителів – перші підсумки навчального процесу,аналіз досягнень, робота над подоланням проблемних питань. Учителі Черкаської загальноосвітньої санаторної школи-інтернату    І-ІІ ступенів Черкаської обласної ради свій канікулярний період розпочали з медико-педагогічної ради, де розглядали питання використання інноваційних педагогічних технологій у виховній роботі школи та   про запобігання дитячому травматизму та  профілактику шкідливих звичок.

Над розвитком комунікативної компетенції вчителя педагоги працювали на психолого-педагогічному семінарі, провели разом із психологом школи тренінгові заняття щодо профілактики професійного вигорання.

 

Сучасний освітній процес вимагає від учителя постійного руху, нових знань та вмінь. Корисним та пізнавальним став для педагогів школи педагогічний семінар «Підвищення професійної компетентності вчителя – ефективний засіб удосконалення освітнього процесу». Методичні посиденьки та панно «Галерея славетних уроків» дали вчителям та вихователям можливість обмінятися досвідом, знайти шляхи вирішення проблемних питань, підвищити свій професійний рівень.

Для класних керівників та вихователів соціальний педагог організувала круглий стіл «Булінг у школі: як запобігти трагедії», адже проблеми цькування серед учнів на даний час є досить актуальними і не лише в шкільному житті дітей.

Найбільше задоволення та позитивних емоцій принесли для всіх працівників школи  спортивно-розважальні змагання «Шкільна родина». Команди вчителів, вихователів, медпрацівників та техпрацівників змагалися в спортивних естафетах, демонстрували свої таланти. А закінчилося свято чаюванням із солодощами, які представила профспілкова організація школи як винагороду за участь у святі.

Тож колектив школи і попрацював, і відпочив. Успіхів усім у новому році та навчальному семестрі!

  

 

Контакти

18030 м. Черкаси

вул. Надпільна, 532

Тел: +38 0472 715118

Факс: +38 0472 715118

Email:  sanatorna.ck.2st@gmail.com