Проект "Знайди чисту воду"

Ми команда BrainsOn. Хочемо поділитися з вами нашим дослідженням в обласні якості води в м. Черкаси. А саме проектом під назвою «Знайди чисту воду».

Усе більше людей сьогодні розуміє необхідність вживати чисту й корисну для здоров'я воду.

Тому і жителі нашого міста шукають інші джерела питної води. Використовують скважини та колонки (які діють вже не одне десятиліття) де вода безкоштовна (та чи якісна звичайно ніхто не перевіряв, але всі йдуть по неї з бутлями) чи купують її у постачальників. Тому проблемою, яку ми вирішили дослідити стала саме якість води у місті та точки її розташування.

 

Результатом нашої роботи є Android-додаток «Знайди чисту воду». Таке рішення допоможе знайти якісну воду як найближче до вас та підкаже коли і за яку ціну її можна придбати, чи просто набрати безкоштовно. Це карта міста Черкаси, на яку нанесені різні мітки відповідно від джерела питної води. По натисненню на мітку виводиться інформація про місце розташування джерела, час його роботи, якість води та ціну, якщо така є.

В цілому було зроблено 150 аналізів, які нанесені на карту. 

Без допомоги експертів з якими ми спілкувалися протягом виконання проекту ми б не досягли мети. Це працівники водоканалу, викладачі кафедри екології Черкаського державного технологічного університету, викладачі та студенти кафедри прикладної математики Черкаського національного університету ім. Б. Хмельницького, кандидат фізико-математичних наук інституту фізики ім. Курдюмова (м. Київ) Кір’ян Інна, Івент-менеджер програм FIRST - Демидов Герман, працівники музею води в м. Києві,  наші тренери та просто пересічні громадяни. Ми вдячні їм за підтримки.

Скачати додаток можливо за посиланням drive.google або зчитавши QR-CODE

Контакти

18030 м. Черкаси

вул. Надпільна, 532

Тел: +38 0472 715118

Факс: +38 0472 715118

Email:  sanatorna.ck.2st@gmail.com