До світлого дня – світлі вчинки

Допомога захисникам Вітчизни - обов’язок кожного свідомого українця. Вихованці Черкаської загальноосвітньої санаторної школи-інтернату четвертий рік долучаються до волонтерської роботи.  Так    у школі-інтернаті  вкотре пройшов благодійний Великодній  ярмарок на підтримку воїнів, які захищають територіальну цілісність та незалежність нашої держави, а також для дітей, які зараз проживають на території розмежування  України.

У цей день школа наповнилась запахами кулінарних шедеврів.  Неабияке захоплення викликали вироби з природнього матеріалу, зроблені власноруч учнями-гуртківцями:  сувеніри, обереги, писанки, прикраси. Саме так підготувались учні, учителі та батьки школи до благодійного ярмарку.

Байдужих у цей день не було нікого. Все як на справжньому ярмарку: скрізь лунав гамір, жарти, учні у різний спосіб   запрошували до свого столу. Усі учасники отримали неабияке задоволення. А найприємніше те, що захід став місією доброчинності.

  

Ярмарок вдався - було зібрано більше 30 тисяч гривень. Частина коштів передана волонтерам для придбання антиснайперського обладнання, а інша – на  Великодні подарунки ( 500 штук).

За допомогою волонтерських організацій та Черкаського Крайового товариства українського козацтва ця допомога стане чудовим подарунком для наших військових, дітей, які навчаються в школах  на лінії розмежування.

Звісно, ми розуміємо, що ця допомога — лише невеличка часточка того, що можна було б зробити, але сподіваємося, що це стане поштовхом для інших небайдужих людей.

 

 

Контакти

18030 м. Черкаси

вул. Надпільна, 532

Тел: +38 0472 715118

Факс: +38 0472 715118

Email:  sanatorna.ck.2st@gmail.com