Олімпійський урок

З метою формування позитивних мотивацій до занять фізичною культурою і спортом; поширення ідеалів і цінностей олімпізму,

сприяння формуванню свідомого ставлення школярів до необхідності регулярних занять фізкультурою і спортом, ведення здорового способу життя у Черкаській загальноосвітній санаторній школі-інтернаті пройшов «Олімпійський урок» для учнів 5-6 класів.

Гостями уроку стали представники відділення Національного олімпійського комітету України в Черкаській області, а саме: відповідальний секретар Іван Урста та стипендіат НОК, майстер спорту України зі стрільби з лука Олександр Гнатенко, видатні спортсмени області, кандидати в майстри спорту Олександр Кумпанський і Антон Лифан.

 

Знайомство із відомими спортсменами  почалося з веселої спортивної розминки, яку провели   самі гості.

Із цікавістю та непідробним захопленням спостерігали хлопчики й дівчатка за презентацією показових виступів Олександра Кумпанського  та Антон Лифана. Але родзинкою уроку став майстер-клас, організований гостями. Кожному учневі хотілося потримати справжню шпагу, одягнути шлем, позмагатися зі справжнім спортсменом.

Враження та емоції переповнювали і учнів , і гостей. Урок закінчився фотосесією на згадку про неперевершену зустріч. Учні санаторної школо-інтернату з нетерпінням чекатимуть ще  на такий урок.

 

 

Контакти

18030 м. Черкаси

вул. Надпільна, 532

Тел: +38 0472 715118

Факс: +38 0472 715118

Email:  sanatorna.ck.2st@gmail.com