First Lego League Київ

На цих вихідних в Києві відбувся всеукраїнський етап First Lego League. Нашій команді теж вдалося там побувати й взяти участь в цьому захоплюючому фестивалі. Скільки всього цікавого було, що й не перелічити. За ці два дні ми познайомилися з багатьма чудовими командами, знайшли однодумців і друзів, дізналися багато нового й просто чудово провели час.

 

А також ми отримали гарну нагоду поділитися своїми досягненнями з іншими учасниками й суддями. І, як бачите, вони оцінили наші старання й ми посіли друге місце на Всеукраїнському FLL. І перш за все хочеться подякувати нашим тренерам, які допомагали й мотивували нас. Всім друзям і знайомим, які вболівали за нас. І, зрештою, засновникам цього класного фесту, адже саме завдяки їм нам випала така чудова нагода значно розширити свій кругозір.
А ще ми щиро раді за всі команди, які взяли участь в FLL, адже всі вони – майстри своєї справи й ми дуже пишаємося тим, що отримали нагоду познайомитися з такою кількістю цікавих особистостей і так цікаво провести час!

Контакти

18030 м. Черкаси

вул. Надпільна, 532

Тел: +38 0472 715118

Факс: +38 0472 715118

Email:  sanatorna.ck.2st@gmail.com