Міжнародний день толерантності

Міжнародний день толерантності — свято, яке відзначається 16 листопада в усьому світі. Його запровадили у 1995 році за рішенням ЮНЕСКО. Саме цього дня ухвалили Декларацію принципів терпимості. У ній йдеться про рівність усіх людей, незалежно від їхнього віросповідання, сексуальної орієнтації, етносу або кольору шкіри. Ці принципи закріпили у Загальній декларації прав людини, що проголошує неприйняття усіх форм дискримінації, недопущення геноциду і покарання за нього.

 

15 листопада до Міжнародного дня толерантності у Черкаській загальноосвітній санаторній школі-інтернат І-ІІ ступенів Черкаської обласної ради відбулося свято-конкурс "Ми різні? Але ми розуміємо один одного" для учнів 5-6 класів. Школярі змагалися в умінні вирішувати конфлікти, творчому мисленні та знанні правил поведінки в колективі. На сцені з'являлися герої казок, імпровізовані вокальні колективи, а вболівальники допомагали командам заробляти додаткові бали. 
Зрозуміло, що на святі толерантності перемогла дружба.  Усі учасники отримали задоволення від виступів і солодкі подарунки. Побажаємо їм удачі у навчанні і спілкуванні.

 

Контакти

18030 м. Черкаси

вул. Надпільна, 532

Тел: +38 0472 715118

Факс: +38 0472 715118

Email:  sanatorna.ck.2st@gmail.com