Шашки

Невибаглива гра в шашки вимагає набагато вищого вміння міркувати
і задає розуму більше корисних завдань, ніж уявна витонченість шахів.
 
Едгар По
 
Знову в Черкаській загальноосвітній санаторній школі-інтернаті І-ІІ ступенів Черкаської обласної ради вирують спортивні пристрасті. Протягом двох тижнів у чесному бою зійшлися кращі шашкісти нашої школи.
16 листопада відбувся турнір для учнів 5-7 класів. З кожного класу виступали двоє учасників. Вони були розділені на групи, між якими і відбулося спортивне протистояння. Змагання вийшли цікавими, рівними. Інтрига трималася до останнього. Переможець  визначився в останній грі. Ним став учень 7Б класу О.Шерстюк. Друге місце отримав учень 7В Д.Федченко. Завершив список призерів турніру  учень 6Б класу О.Савка.

23 листопада відбулося продовження турніру з шашок серед учнів 8-9 класів. До цих змагань  допускалися переможці і призери з меншої вікової групи. На жаль, через хворобу не змогли взяти участь у турнірі фаворити змагань Д.Данильчук  та М.Найдан. Але змагання показали, що потенціал майбутніх чемпіонів невичерпний. Турнір вийшов напруженим і цікавим. Переможцем у нелегкий боротьбі став учень 9А класу В.Головченко, друге місце посів учень 9В класу Д.Слюсар, а третє – учень 8В М.Авескулов.
Зичимо нашим  чемпіонам успіхів у наступних змаганнях.

Контакти

18030 м. Черкаси

вул. Надпільна, 532

Тел: +38 0472 715118

Факс: +38 0472 715118

Email:  sanatorna.ck.2st@gmail.com