«Один день армійського життя»

Збройні Сили України –

Слава, гордість, міць країни!

Захищають мир, свободу

Служать рідному народу!

6 грудня – День Збройних Сил України. У складний для нашої країни час, ми усвідомлюємо, що сильна держава починається із гідної армії. Ми віримо, що наші Збройні Сили є і будуть справжньою національною гордістю, гарантуватимуть стабільність та суверенітет України. Цього святкового дня в Черкаській загальноосвітній санаторній школі-інтернат  I-II ступенів Черкаської обласної ради були проведені найрізноманітніші заходи. Учні 6–В  та 6–Г  класів разом із вихователями підготували виховний захід «Один день армійського життя».

 

Учасники конкурсної програми відчули себе справжніми солдатами. Хлопці показали свою спритність, кмітливість, інтелектуальність, вміння проявити себе у складній ситуації. Презентації та відеоролики на військову тематику доповнили змістовну наповнюваність заходу.

 

   

 

 

На свято завітали подружжя Олександра та Катерини Кутніх. Олександр – учасник АТО, Катерина – працівник військового шпиталю. Шановні гості під час виступу поділилися своїми життєвими історіями, які щиро торкнулися  сердець усіх присутніх. Побажали здоров’я, добра і мирного неба, віри у світле і щасливе майбутнє!

Цікавий та змістовний захід презентували учні 2–Б класу разом із класним керівником і вихователем. Діти взяли активну участь у святі «Два кораблі». Веселі конкурси, пісні, розваги та танці поєднали у собі дитячу радість, дух патріотизму, щиру українську пісню.

Мир на землі – це росяні світанки,

Краса і творчість, пісня у гаях.

Мир на землі – це вечори і ранки

Із радістю і щастям у серцях!

 

   

 

Контакти

18030 м. Черкаси

вул. Надпільна, 532

Тел: +38 0472 715118

Факс: +38 0472 715118

Email:  sanatorna.ck.2st@gmail.com